ARCHIEF

archief

 

Lichtjaren geleden besloot ik te beginnen met bloggen om mijn laat-puberale hersenspinsels op de wereld los te laten. Ik verzon een alias, creëerde een WordPress en liet alles wat mijn zieltje roerde op de wereld los. Toen bloggen een tijdje later plots Serieus Genomen werd en mensen zich gingen bezighouden met webdesign en gesponsorde posts heb ik mijn digitale dagboek op slot gedaan. Voorgoed, dacht ik.

Mijn egocentrische zelve nam Twitters omschrijving ‘microblogsite’ iets  te letterlijk en liet gemiddeld zo’n tien tweets per dag los op haar schare volgers. Een job bij de geschreven pers triggerde vreemd genoeg mijn verlangen naar voor-mezelf-schrijven en een luttele 140 tekens kunnen die honger nu eenmaal niet stillen. Allas, ik ben opnieuw begonnen, al heb ik geen businessplan.

Wie door mijn stoffige oude blog wil grasduinen kan dat hier.

Wie enkele van mijn langere artikels en reviews voor het online gedeelte van Knack Weekend en Knack Focus wil herlezen klikt best op de onderlijnde woorden. Opiniestukken kan u dan weer onder meer hierdaarginder en ook wel achter deze  link vinden. Artikels verschenen op papier zitten in de zwarte kaft in mijn bureaulade.

 

 

Leave a Reply

*